Stichting BOL

Yarden & de Vries

Welkom bij Yarden & de Vries, dé Yarden franchise organisatie in de regio Leiden en omstreken.

Mijn naam is Eke de Vries, directeur en uitvaartleider. U ontmoet mij op een moeilijk moment in uw leven; een dierbare is overleden. In deze eerste dagen na het overlijden sta ik graag voor u klaar. Een goede persoonlijke uitvaart is het begin van het afscheid, het verwerken en het loslaten. Ik hoop dat u mij het vertrouwen geeft om voor uw dierbare de uitvaart te organiseren, zodat u afscheid kunt nemen op een manier die bij u en uw dierbare past.

Persoonlijke zorg
Yarden & de Vries is opgericht met de gedachte u een zo persoonlijk mogelijke service te verlenen. Het is een kleine onderneming binnen een grote organisatie. Dit heeft als voordeel dat u kunt rekenen op persoonlijke aandacht en op invulling van uw wensen zoals dit bij u past. Daarnaast kunt u gebruik maken van de expertise en ondersteuning van een grote organisatie. Alle uitvaarten zullen in principe door mijzelf georganiseerd en uitgevoerd worden. Ook de nazorg is volledig in mijn handen. U kunt mij 24 uur per dag bereiken, ook in het weekend. Een bespreking in het weekend of in de avonduren is geen enkel probleem. Ik neem graag uitgebreid de tijd om met u te praten over de gang van zaken in de komende week en over de dag van de uitvaart.

Werkgebied
Yarden & de Vries is o.a. werkzaam in de volgende plaatsen: Abbenes, Buitenkaag, Kaag, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Sassenheim, Rijnsburg, Rijpwetering, Valkenburg, Voorhout, Warmond, Zoeterwoude

STICHTING

Binnensport 

Ondersteuning

Leiderdorp

Adverteren?

Neem dan contact op met
Secretariaat Stichting BOL
info@binnensport-leiderdorp.nl

Bestuur

Reinier Heruer
Secretaris vacant
Petra Borreman  

Designed with Mobirise web software